Ręczna maszynka nadziewarka - jest idealnym urządzeniem do produkcji wędlin, przeznaczonym dla małych masarni, sklepów mięsnych i gospodarstw domowych. Nadziewarki umożliwiają produkcję szerokiego asortymentu kiełbas, od kabanosów po salami w zależności od wielkości użytego lejka.
Zajmujemy się produkcją i sprzedażą sześciu modeli nadziewarek dostępnych pod nazwami:
- M5 - o pojemności 2,5L
- M15 - o pojemności 6,5L
- M16 - o pojemności 4,5L
- M17 - o pojemności 7,5L
- M18 - o pojemności 9L
- M24 - o pojemności 12L
Nasze nadziewarki charakteryzują się:
- cylinder, podstawa wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej
- tłok ze stali nierdzewnej z uszczelką i zaworkiem odpowietrzającym
- 4 lejki i nakrętka wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej
- korpus wykonany ze stali i z żeliwa, malowany proszkowo
- listwa zębata i stopki wykonane ze stali nierdzewnej
- łatwa obsługa oraz bezproblemowe mycie i czyszczenie
Każda nadziewarka posiada indywidualny opis charakterystyki i wykonania.