Nadziewarki

Ręczna maszynka nadziewarka - jest idealnym urządzeniem do produkcji wędlin, przeznaczonym dla małych masarni, sklepów mięsnych i gospodarstw domowych. Nadziewarki umożliwiają produkcję szerokiego asortymentu kiełbas, od kabanosów po salami w zależności od wielkości użytego lejka.

 

 

Zajmujemy się produkcją i sprzedażą sześciu modeli nadziewarek dostępnych pod nazwami:

  • M5 - o pojemności 2,5L
  • M15 - o pojemności 6,5L
  • M16 - o pojemności 4,5L
  • M17 - o pojemności 7,5L
  • M18 - o pojemności 9L
  • M24 - o pojemności 12L

 

Nasze nadziewarki charakteryzują się:

  • cylinder, podstawa wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej
  • tłok ze stali nierdzewnej z uszczelką i zaworkiem odpowietrzającym
  • 4 lejki i nakrętka wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej
  • korpus wykonany ze stali i z żeliwa, malowany proszkowo
  • listwa zębata i stopki wykonane ze stali nierdzewnej
  • łatwa obsługa oraz bezproblemowe mycie i czyszczenie

Każda nadziewarka posiada indywidualny opis charakterystyki i wykonania.