Nadziewarki

Ręczna maszynka nadziewarka - jest idealnym urządzeniem do produkcji wędlin w gospodarstwie domowym. Nadziewarki umożliwiają produkcję szerokiego asortymentu kiełbas, od kabanosów po salami w zależności od wielkości użytego lejka. Nasze nadziewarki mają ponad 30-letną tradycję. Produkujemy je pod własnym szyldem jak i dla zachodnich koncernów. Nie są to produkty azjatyckie wykonane z cienkiej stali, lecz polskie z europejskiej wysokogatunkowej stali nierdzewnej o grubości zapewniającej trwałość na lata.

 Dostępne modele nadziewarek:

  • M5 - o pojemności 2,5L
  • M15 - o pojemności 6,5L
  • M16 - o pojemności 8L
  • M17 - o pojemności 7,5L
  • M18 - o pojemności 9L
  • M24 - o pojemności 12L

 

Nasze nadziewarki wyróżnia:

  • garnek nierdzewny (płaszcz z blachy 1,5mm , spód z blachy 3mm)
  • podstawa nierdzewna z blachy 2mm
  • tłok ze stali nierdzewnej lub z tworzywa sztucznego z uszczelką i zaworkiem odpowietrzającym
  • nakrętka i 4 lejki o średnicy - Ø12, Ø18, Ø22, Ø32 wykonane ze stali nierdzewnej
  • korpus wykonany ze stali i z żeliwa, malowany proszkowo
  • listwa zębata w modelach M16,M18,M24 wykonana ze stali nierdzewnej o podwyższonych właściwościach na ścieranie
  • łatwa obsługa oraz bezproblemowe mycie i czyszczenie

Produkty są dostępne w naszym  sklepie.